maanantai 1. joulukuuta 2014

Pienet vaatteet Thaimaaseen

Meidän Thaimaan matkaan on enää noin kuusi viikkoa aikaa. Se ei ole mitään! Maksettiin matkan loppuosuus eilen, joten enää ei voi jänistää. ;) On vielä aika paljon asioita hoidettavana ja juttuja hankittavana ennen matkaa. Tänään menen ottamaan passikuvat tehotytöstä ja torstaina mennään tilaamaan passia.

Tehotyttö tarvitsee myös kesävaatteita matkalle. Koosta en ole satavarma, mutta oletan sen olevan tuolloin 68. Olemme nyt koon 62 ja 68 välissä ja mun kokemuksen mukaan koko 68 on edellisiä pitkäkestoisempi.

Pistin viime viikolla Huutonetin laulamaan ja nyt on sitten postiluukusta tippunut tasaseen Tehotytölle hellevaateita. Ei nimittäin ollut paljon kilpailevia huutajia - ilmeisesti harva tarvitsee marraskuussa hellevaatetta. Nyt on sitten lyhythihaista ja hihatonta bodya, shortsia, mekkoa ja shortsiasua. Osa menee onneksi myös ensi kesänä.

Vauvan kanssa kuumassa auringonpaisteessa on haastensa. Vauvalle kun ei saa laittaa aurinkorasvaa, eikä käytännössä saa päästää yhtään alttiiksi auringolle. Koska Thaimassa auringonsäteet ovat aika heviä kamaa, tulee olla extra tarkkana, ettei kukaan perheenjäsen pääse palamaan. Paras suoja vauvalle on täysin varjossa pitäminen. UV-asu on myös hyvä suojaamaan, mutta käytännössä liian kuuma muuhun kuin uimiseen. Hellereleet päällä tulee vauvan pysytellä valjon puolella. Tässä muutamia yhdistelmiä löydöistä.

Löysin Reiman verkkokaupan aleista kivan pitkähihaisen UV-asun ja söpön hellehatun
Punaiset shotsit on tosi söpöt ja menee monen erilaisen bodyn kanssa 
Huutonetistä löytynyt hellemekko sopii hyvin aikasemmin ostamani hellehatun kanssa 
Aivan ihana farkkushortsiasu oli Huutonetin löytöjä
Sinivalkoinen röyhelöbody voisi sopia valkoisten lainashortsien kanssa.
Tämä suloinen farkkumekko menee varmasti pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!