maanantai 9. helmikuuta 2015

Kevättä kotiin

Päivä pitenee kovaa vauhtia ja kotonakin on päivisin huomattavasti valoisampaa kuin esimerkiksi tammikuun alussa. Tässä on huonot ja hyvät puolensa. Pölypallot ja tahrat ikkunoissa näkyy armotta vaikka olisit juuri imuroinut. Aurinkoisina päivinä tulee herkemmin tartuttua pölyrättiin. Luonnonvalo sisätiloissakin nautittuna antaa kummasti energiaa. 

Kevättä päin mentäessä iskee aina myös pieni sisustuskärpänen. Tekisi mieli laittaa jo pikkuhiljaa kynttilät kaappiin ja hankkia tilalle vaikka keväisiä tulppaaneja. Tekstiileihin kaipaa kirkkaita värejä ja kuoseja. Suurempia hankitoja tuskin olemme lähiaikoina kotiin tekemässä, mutta pienillä muutoksilla saa kummasti piristystä kotiinsa. Myös tulevalta Tanskan matkalta voisi mahdollisesti tehdä jotain sisustuslöytöjä keväälle. 

Saatiin Pankkiirin kanssa koti synttäreiden varjolla suursiivottua ja tietysti otin kuvia tästä viimeaikoina harvinaisesta ilmiöstä. Eteinen on varsinkin yleensä hieman eri näköinen kuoruttettuna talvihalareilla ja kurakengillä. Nautitaan nyt kuitenkin muutama päivä siistimmästä kodistamme. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!