perjantai 27. helmikuuta 2015

Toipilasviikko

Tämä viikko on mennyt aika pitkälle sairastelun jälkimeiningeissä. Tiistaina kipaisimme lääkärissä Tehotytön huonontuneen voinnin takia ja saimme antibiootit kuuluisaan jälkitautiin: korvatulehdukseen. Olen joutunut perumaan sovittuja menoja RS-viruksen leviämisen pelossa. Sehän on yksi flunssaviruksista, joka voi olla isommilla lapsilla ja aikuisilla vain pieni nuha, mutta vauvoille se on tosi raju setti, jota en toivo kenellekään. Olemme siis lähinnä ottaneet rauhallisesti kotona ja vaunukävelleet. Tehotyttö on ollut hyvin itkuinen ja syliä kaipaava vauva, joka ääni käheänä ilmaisee huonoa oloaan. Eilisestä lähtien on kuitenkin ollut terveemmän elämän merkkejä kun tyttö on jopa viihtynyt hetkittäin lattialla leikkiessä.

Eilen pääsin hieman tuulettumaan vanhan työporukan kanssa. Tehotyttö oli viihtynyt sillä aikaa mainiosti poikien kanssa syöden antaumuksella iltapuuroa ja juoden korviketta pullosta. Näin ollen pääsen rauhallisin mielin viikon päästä Köpiksen reissulle tyttöjen kanssa.

Viikonloppuna meillä on Batmanin fudisturnaus, Robin menee serkkunsa kanssa mummille yökylään ja sunnuntaina meille tulee Tehotytön kummit lounaalle. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!