perjantai 6. helmikuuta 2015

Valoa tunnelin päässä

Tämä loman jälkeinen viikko on ollut meille hieman hankala. Sekä päiväkodissa, että kotona on ollut vähän levotonta ja kaikenlaista kränää. Kaikki ollaan vähän väsyneitä. Kai ne lapsetkin loman jälkeen kokee pientä masennusta ja "ahdistusta" alkaneesta arjesta. Siltä ainakin vaikuttaa. Jotenkin junnataan edelleen matkaa muistellen ja ikävöiden eikä päästä kunnolla vauhtiin normaaliin, yleensä kovin mukavaan, arkeemme. Kyllä se varmasti taas tästä lähtee kevät mielessä käyntiin.

Tälläisena kotiäidin painajaispäivänä kun kaikki tuntuu vaikealta, kukaan ei nuku, jokainen tappelee ja itse on univajeinen parista surkeasta yöstä vauvan kanssa on hyvä keskittyä positiivisiin asioihin. Mitä kivaa on siis lähiaikoina tiedossa ja mitkä ovat niitä hyviä juttuja juuri nyt. Tässä pari syytä hymyillä.

1. Bileet
Sunnuntaina vietetään Batmanin 6-vuotisjuhlia suvun parissa. Olen luvannut itselleni olla ottamatta stressiä niiden valmisteluissa (joita en ole vielä edes aloittanut). On tosi kiva nähdä kaikkia ja keskittyä rentoon yhdessäoloon.

2. Tulevat treffit
Olen sopinut lähiviikoiksi monta mukavaa, eri merkeissä tapahtuvaa tapaamista. On leikkitreffejä vauvojen ja taaperoiden kansssa, työhön liittyviä tapaamisia sekä illanistujaisia sekä lounastreffejä ystävien kanssa.

3. Köpis
Neljän viikon päästä (!!) lähdetään seitsemän tyttökaverin kanssa Köpikseen naisten humputtelureissulle. Tarkoitus on nauttia lapsivapaasta ajasta tutustuen sivussa ihanaan lähikaupunkiimme. Yksi kokonainen yö erossa Tehotytöstä ensimmäistä kertaa ei voi tehdä kuin hyvää. Tyttö kun syö pullosta sujuvasti ja soseidenkin maistelu on alkanut sujua.

4. Kesäloma
Siihen nyt on toki vielä aikaa, mutta koska Pankkiirilla on tiedossa noin kahdeksan viikkoa (!) kesälomaa, tulee sitä suunnitella hyvissä ajoin etukäteen. Ja onhan haaveilu ja loman suunnitteleminen aina super rentouttavaa ihan ajatustasollakin.

5. Perjantai
Tänään. Lasi punkkua, hyvää pihviä ja salaattia, tv ja mahdollisesti rauhallinen ilta perheen kanssa. Toivoa saattaa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!