maanantai 2. helmikuuta 2015

Todellisuus

Paluu todellisuuteen. Ja sehän iski kasvoille kun toi räntäsade konsanaan. Tänään alkoi päiväkoti ja Pankkiirilla on huomenna parin päivän työmatka. Matkan likapyykit ei tunnu loppuvaan millään vaikka pestään niitä neljättä päivää. Onneksi ollaan saanut vihdoin tyhjennettyä matkalaukut, ettei olkkari ole yksi hävityksen kauhistus.

Onhan arjessa hyvätkin puolensa. Päästiin viikonlopun aikana yllättävän helposti jet lageista ja ollaan suhteellisen normaalissa rytmissä. Tai ainakin lapset ovat ja se onkin tärkeintä. Päiväkodin rutiinit auttavat viimeistään rytmin löytämisessä. 

Perheessä on myös uusia tuulia kun olemme harjoitelleet Tehotytön kanssa kiinteiden maistelua. Sylkemiseksi ja irvistelyksihän se menee, mutta eiköhän se alussa aina niin ole. Avocado ja bataatti ovat olleet ensimmäisiä makuelämyksiä ja jälkimmäinen alkoikin jo jotenkin maistua. Pojista on tosi hauska seurata pikkusiskon syömistreenejä ja onhan se alussa aikamoinen show kun toisen naama vääntyy, sylki lentää ja sosette valuu poskille. 

Meillä on tällä viikolla Tehotytön 5 kk neuvolaa, lounastreffejä ja Batmanin fudismatseja. Viikonloppuna juhlimme Batmanin 6-vuotissynttäreitä suvun kanssa. Niiden valmistelut tulee myös aloittaa ajoissa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Tätä aamupalaa tulee kaurapuuron ääressä ikäväEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!