keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Valopilkkuja

Marraskuu. Taivas itkee pimeyttä. Viimeisetkin lehdet luovuttavat sinnittelyn ja päästävät irti puiden oksista. Valokynälle ja kosteusvoiteille on käyttöä. Ruokahalu kasvaa suhteessa väsymyksen määrään ja hiekkaravan siivoamiselle ei tule loppua. Nyt jos koskaan tarvitaan positiivisia ajatuksia. Valopilkkuja.

Uusi ihana Finlaysonin Elefantti- kuosinen tyynynpäällinen oli suunniteltu lastenhuoneeseen, mutta se sopii ihan liian hyvin olkkariin. Eläköön norsuille!


Tiimarin konkurssista on hyötyäkin. Kaikki tuotteet myydään pilkkahintaan. Täytin meidän kaapit kynttilöillä ja tuikuilla. Niitä palaa meillä paljon. 


Näin marraskuun puolella ei meitä enää pidetä hulluina kun ollaan aloitettu glögikausi. Meillä se alkoi jo viikkoja sitten ja muutamaa eri versiota on testattu. Kuvan vuosikerta Blossa ei kuuluu suosikkeihini. Onneksi valinnanvaraa löytyy niin mehu-, viini- kuin väkevissä versioissa. 


Tukholma kutsuu! Perjantaista lauantaihin tämä mamma hoitaa asiakassuhteitaan länsinaapurin pääkaupungissa vähemmän virallisissa tunnelmissa. Ongelmana on minkä päähineen asiakkaan uuden toimiston teematupareihin valitsen. Mikä sopii pikkumustaan? Valikoimissa on kaikkea palomiehestä ja lehmitytöstä velhoon ja viikinkiin. Olisiko baskeri tylsä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!