perjantai 21. marraskuuta 2014

Ikävä marraskuu

Otin oheiset kuvat lokakuussa. Kuinka nopeasti marraskuu onkaan hujahtanut jo loppupuolelle. Onneksi niin. Tämä on ehdottomasti vuoden kurjinta ja väsyneintä aikaa. Mutta pari viikkoa ja ollaan jo joulun tunnelmissa. Ja juhlakauden jälkeen olemmekin jo pakkaamassa Thaimaan vaatteita matkalaukkuun. 

Meidän marraskuu on mennyt arjen kiireissä ja menoissa. Pojat ovat voittaneet silmä- ja korvatulehduksensa antibioottikuureilla ja silmätipoilla. Itse kärsin öisin kuivasta yskästä. 

Olen hommannut joululahjoja ja asettanut parvekkeen valot. Varasimme myös joulukuulle vuosittaisen Tukholman matkan. Tarkoitus mennä joulumarkkinoille ja noutaa naapurimaasta lisää jouluntunnelmaa. Kynttilöitä on polteltu ja glögiä ja pipareita maisteltu. Koko perheelle on hommattu hepatiitti yhdistelmärokotukset tulevaan matkaa ajatellen. Olen vauvakahvitellut ja tehnyt vaatekaappien raivaamista reilun viikon päästä tulevaa kirppisviikkoa ajatellen. Vauvavuoden uuvuttavuus on yllättänyt taas rankkuudellaan. Kyllä se taitaa olla niin, että aika aina kultaa väsyneen muistot. 

Batman on oppinut tällä viikolla kirjoittamaan. Eläimien piirtely/värittely ja eri maiden lippujen rakentaminen legoilla on ollut myös marraskuun teemoina. 

Pojat ovat menossa mun vanhemille yöksi huomenna. Meillä on siis Pankkiirin kanssa ihan lepoviikonloppu edessä. Ajateltiin ainakin käydä kaupungilla syömässä. Mukavat alkavat viikonloput kaikille!


3 kommenttia:

 1. Ihanaa kahden keskeistä lauantaita :) -Tiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka ei me ihan kaksin olla. Pallero menee helposti mukana eikä väitä vastaan. ;)

   Poista
 2. Pallero ;) -Tiina-

  VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!