lauantai 29. marraskuuta 2014

Joulukorttikuvat - Behind the scenes

Tänään oli taas se päivä vuodesta kun sain inspiraation ottaa lapsista joulukorttikuvat. Ja kun innostun jostain, teen sen kovaa. Mietin intopiukeana lavastukset ja asuvalinnat. Tsemppasin pojat etukäteen tulevaan ja asettelin kaikki kohdalleen. Ne tosiasiat, että sattui olemaan Robinin päikkäriaika tai Tehotytön jurppimishetki eivät saaneet vaikuttaa kuvaamiseen. 

Otettiin ensin "koekuvia" Tehotytön vielä nukkuessa. Näissä kuvissa veljekset saivat puputtaa pipareita ja kikkailla miten tahtoivat. Voi olla, että lopulta jostain niistä otoksista tulikin paras, sillä huonolla tuulella olevan vauvan ynnääminen onnistuneeseen yhteiskuvaan on lähes mahdoton tehtävä. Yhteensä kuvia tuli otettua toista sataa kappaletta. Se kertoo vähän siitä kuinka kauan lapset saivat olla kuvausvalmiudessa. 

Lopullista korttikuvaa emme ole vielä päättäneet, mutta ehdottomasti parhaat naurut saimme näistä behind the scenes otoksista. Viimeinen on ihan paras - yksi huutaa täyttä kurkkua, toinen yrittää parhaansa mukaan olla vielä hengessä mukana ja kolmas on jo sammunut kuvaan. 1 kommentti:

  1. Ihan loistava toi missä Elinalla vähän kiukku ;) -Tiina-

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!