maanantai 24. marraskuuta 2014

Vapaalla

Meillä oli Pankkiirin kanssa meidän mittapuulla vapaa viikonloppu kun pojat olivat mun vanhemmilla Espoossa lauantain ja sunnuntain välisen yön. He olivat saunoneet, tehneet pipareita ja pizzaa sekä käyneet uimassa.

Me taas nautittiin rauhallisesta ja hiljaisesta ajasta täysillä. Vaikka toki pieni ikäväkin ehti iskeä, pakko myöntää, että oli ihanaa kun ei ollut jatkuvaa nahistelua ja riehumista ympärillä. Yhden vauvan kanssa elo tuntuu super helpolta verrattuna normaaliin kokoonpanoon.

Käytiin lauantaina keskustassa Ravintola Vespassa syömässä ja Stockmannin Herkussa hakemassa illan juustot. Käytiin myös sunnuntaina vuorotellen salilla. Muuten oltiin vaan kotona rauhassa ja nautittiin hiljaisuudesta.

Pojilla oli ollut kuulemma tosi mukavaa yökylässä. Robin taisi olla kyläilystä hieman väsynyt, sillä sunnuntai ilta oli levotonta menoa. Todettiinkin Pankkiirin kanssa toisillemme, että tämähän on kuin kesälomien jälkeen töihinpaluu. Ensimmäisen parin päivän jälkeen on jo valmis uuteen lomaan. Eli käsi ylös, kenelle pojat seuraavaksi? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!