tiistai 2. huhtikuuta 2013

Eater

Otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä. Pääsiäinen tuntuu vaan olevan aikamoista mässäilyn kulta-aikaa. Ja taas tuli kyllä herkuteltua jos jonkinlaisia ateriakokonaisuuksia eri kyläpaikoissa.

Meidän loma alkoi torstaina juhlimisen ja perjantaina toipumisen merkeissä. Pääsiäisen viettoon pääsimme oikeastaan vasta lauantaina vierailemalla Pankkiirin tädin ja sedän kotona. Sunnuntaina nautimme ensin antimista mun vanhemmilla Espoossa ja saman päivän iltana ihanien ystävien ja vauvojen sylittelyn merkeissä meidän kotona. Maanantaina pääsimme vielä Pankkiirin äidin patojen äärelle.

Päivittäinen hiihtäminen kerran jopa koko perheen voimin oli tärkeässä roolissa näin talvisena pääsiäisenä. Batman innostui touhusta ja veti toista tuntia kestäviä lenkkejä vuorotellen vanhempiensa kanssa.

Hiihtäminen, ystävät, perhe, ruoka, ruoka sekä ruoka. Siinä meidän pääsiäinen lyhykäisyydessään.  Seuraavassa kuvasarjaa pitkästä viikonlopusta.2 kommenttia:

 1. Eiköhän tuo pääsiäinen kuulu Joulun kanssa samaan röhköily-kategoriaan. Teillä sentään sisältyi liikuntaa tuon porsastelun rinnalla, meidän perheessä se jätettiin vähän vähemmälle :)

  Ps. Hyvänlaatuisia kuvia, otatko noi ihan "oikeella" kameralla vai jollain kännykällä yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa kuulua. :P Porsastelu kunniaan!

   Kuvat on Canon eos 1000 - kameralla. Kuten suurin osa tässä blogissa. :) Noi kaksi viimeistä hiihtokuvaa on iPhonella.

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!