tiistai 30. huhtikuuta 2013

Wappuja!

Se ois vappuaatto käsillä. Se tuli jotenkin salaa ja nopeasti tänä vuonna. Ei olla edes ehditty aaton ruokia miettimään. Mutta onneksi mulla on tänään lyhyt työpäivä, joten kipasen kaupassa ostamassa illan syötäviä ja huomenna päästään taas mun vanhemmille "Maamukkilaan" Espooseen brunssille. Tässä tulee kuvia viime vuoden vastaavasta tilaisuudesta. Silloin saatiin nauttia todella hyvästä säästä. Saas nähdä miten huomenna käy, tarkeneeko pihalla. Riemukasta Vappua kaikille!


1 kommentti:

  1. Vappu on hauskaa. TOSIN, vappu oli huomattavasti erilaista reilu 10 vuotta sitten. Örvelsi lakki päässä munkan rantsussa.

    Sittemmin ollaan yleensä rouvan kanssa vappuisin menty laittamaan kesämökki kuntoon. Tänä vuonna kevät venähti niin pitkäksi että joutui ihan kotosalla ruokkimaan ihmiset ja nauttimaan hyvin sivistyneesti vähän skumppaa. Ei tämäkään pyllympi vaihtoehto ollut.

    Itse en usko että jaksaisin perinteitä noudattaen lähtemään tähtitornin mäelle tai pukeutua haalareihin ja lähteä hillumaan kaupungille. Saas nähdä muuttuuko mieli kun lapsukaiset kasvaa eikä tarvii enää valvovia silmäpareja...

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!