maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hulluna palloon

Batman on hurahtanut jalkapalloon. Niin sen pelaamiseen oikealla pallolla, pleikkarilla kun matsien seuraamiseen töllöstä. Se näkee maailman jalkapallofanin silmin. Esim. liikennemerkki, jossa nopeusrajoitteena on 20 km on Batmanille "Robin van Persien pelinumero". Myös koko viime viikko ollaan muisteltu ylpeänä sitä kun alkuviikosta pihalla Batman sai pelata isompien naapuripoikien kanssa pilkkuskabaa ja sai jopa torjuttua useita idoliensa vetoja. Poika tunnistaa suuren osan ManU:n pelaajista ja vähän väliä kysyy multa "äiti tiedätkö kuka on se pelaaja, joka tuulettaa takaperinvoltilla?" tai "Arvaa äiti kuka on se väkivahva pelaaja?". Ja mähän en koskaan muista kuka on kukin ja tekee mitäkin. 

Vaikka itse en kyseisestä lajista ymmärrä hölkäsen pöläystä, on tämä lajiin hurahtaminen varsin suloista. Mikäs siinä, että on kiinnostunut yhdestä maailman pelatuimmasta lajista ja onhan heillä nyt isän kanssa joku ihan oma juttu. Jokin, mihin äiti ei kummemmin sekaannu. Paitsi pelaan kyllä mielelläni pihalla palloa. Varsinkin maalissa on hauskaa.

Käytiin viikonloppuna ulkoilemassa meidän lähifutiskenttien luona, jossa isommat lapset olivat tositoimissa. Batmanilla on kova hinku päästä peliin mukaan. Piti kuitenkin tyytyä kotipihalla pallotteluun. On aika selvää mikä näillä näkymin on meidän esikoisen ensimmäisiä ohjattuja harrastuksia.


4 kommenttia:

 1. Hyvä poika!:)

  Meidän junnuhan aloittaa tossa Talissa futiksen Toukokuun lopussa. Menee HJK:hon pelaamaan. Parempi aloittaa aikaisin että sitten tulee maailmantähdeksi ja voi elättää isukin. Tykkää potkia palloa paljon. :)

  Ikävä kyllä poika tykkää kanssa lätkästä.. se on vaan vähän turhan tyyris laji. Toivottavasti kesä klubilla futaillessa saa lätkätoiveet unohtumaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan vaan jos kiinnostaa :
  http://www.hjk.fi/jalkapallokoulut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sit olisinkin ollut kiinnostunut, mutta jopa jono 2009- syntyneille oli täynnä. :( Onkohan muita Talissa?

   Poista
 3. Kyllä kiinnostaa! Mutta ehkä vasta 5-vuotiaana. Nyt syksyllä kun alkaa eka ohjattu harrastus - temppukoulu. Musta se saa aluksi riittää kun muutenkin harrastetaan perheen kanssa paljon. Mutta toi fudiskoulu on ihan ekana jonossa! Ja tohon viereen Taliinhan ois aika kätevä matka. ;)

  VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!