maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevään ja vauvan tuoksuja

Viikonloppuna koettiin kevään ensimmäiset päivät. Mittarin lukemat hyppäsi kertaheitolla nollan tuntumasta kymmen asteen hujakoille.

Meidän perheen viikonlopun ehdottomana kohokohtana oli uuden serkun ensitapaaminen. Vauva oli ollut kotonaan vain muutaman tunnin kun pääsimme nauttimaan vauvapölystä. Kyllä nelikiloinen osaa olla niin mini! Ylpeällä isosiskolla on varmasti sulattelemista, mutta ihan pian jo ollaan vaihtamassa vaippaa ja leikittämässä pikkuveikkaa.


Sunnuntaina testattiin potku- ja polkupyöriä. Se reissu ei mennyt niin kuin elokuvissa. Robin ei nimittäin lämmennyt hommaan ei sitten yhtään vaan päätti saada raivarit. Lopulta Pankkiiri meni sen kanssa pihalle leikkimään, mun ja Batmanin jatkaessa menoa.


Viikonloppua varjosti usean päivän kestänyt migreenimäinen lihasjumista aiheutuva päänsärky, jolle ei näy loppua. Sain tänään lääkäriltä kunnon dropit, joten parissa päivässä pitäisi helpottaa. Lääkärin määräämä lasten nostelulakko on hieman vaikea toteuttaa Pankkiirin ollessa työmatkalla. Mutta eiköhän tästä hengissä selvitä!

3 kommenttia:

 1. Voi tuota uutta isosiskoa!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia!! Ihana tuo uusi isosisko&vauva, mutta mun sydämen sulatti toi surkuinen potkupyöräilijä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Onneksi oli kerrankin kamera mukana ja esillä, niin san talteen aitoja tunteita eikä aina vaan kameralle poseeraamista. ;)

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!