maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulunalusviikko

Nyt se on täällä. Nimittäin monelle vuoden kiireisin ja stressaavin viikko. Töissä viimeiset kiireet ennen pyhiä, joululahjojen paniikkihankinnat, joulusiivous, korttien viimeiset lähetysmahdollisuudet, lahjojen paketoiminen lapsilta salaa, jouluruokien suunnitteleminen sekä hankkiminen, kuusen ostaminen, sen kotiin raahaaminen sekä koristelu.

Itselläni suurin osa näistä joulukiireistä tuntuu aika kaukaisille. Joululahjat kun on jo hankittu ja paketoitu, kortit uusilla omistajillaan ja meidän joulusiivois on perus muutaman tunnin viikkosiivous. Pankkiiri saa kokea varmasti joulun kirjaimellisesti nahoissaan raahatessaan loppuviikosta joulukuusta meille kolmanteen kerrokseen hissitömään asuntoomme. Itse taas pääsen viimeistään viikonloppuna täpötäysissä ruokakaupoissa sopivan ahdituneeseen tilaan. Ja tämän jälkeen samaan tilaan mulle vähemmän mieluisissa leivontahommissa.

En aikuisten oikeasti aijo ottaa joulusta stressiä, mutta samanlainen täpinä, joka tulee minkä vaan juhlien lähestyttäessä on vaan toivottua. Eihän joulu oikeasti ole stressiä varten vaan rauhottumista ja nauttimista. Helpommin sanottu kun tehty?



2 kommenttia:

  1. Ai niin, kiitos ihanasta kortista :) meillä ei paljon stressailla kun mennään valmiisiin pöytiin, ja jouluhan oli jo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaapa hyvät :) Oikein olette korttinne pelanneet. ;) Ihanaa joulun odotusta! (Vaikka teillä se meni jo.) Se onkin yksi joulun paras osuus. <:)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!