lauantai 15. joulukuuta 2012

Kaksinainen

"Onko sulla äiti nyt kaksi tukkaa?" "Sähän oot ihan kaksinainen!" Totesi Batman kun näki ätinsä uuden hiustyylin. Kirjoitin tässä postauksessa aikasemmin, että tilasin itselleni uuden tukan. Se tuli eilen postissa ja tietty käskin Pankkiiria heti laittamaan sen mulle kiireellä ennen tyttöjen ravintolailtaa. Se ei mennyt ihan nappiin, mutta kiitettävä suoritus ihmiseltä, joka ei osannut tehdä kammalla jakausta. Söpöintä oli, että kesken ravintolaillan tuli tekstiviesti "Onko tukka pysynyt päässä?" Ei muuta. Saimme tyttöjen kanssa hyvät naurut. Tukka pysyi hyvin päässä, mutta otin sen silti pois yöksi kotiin tultuani. BTW oli todella hauska ilta!

Tänää laitoin hiukset uudelleen kun olin katsonut netistä ohjevideon. Hiuksia on yhteensä 7 eri kokoista osaa, jotka kiinnitetaan clip on- pinneillä omaan hiukseen kiinni. Ne eivät siis vahingoita omaa hiusta kuten liimattavat hiustenpidennykset. Mulla on ollut sellaiset meidän häissä. Näiden laittaminen itselleen on helppoa kun heinänteko! Väri on aika sopiva, astetta omaa värjättyä tukkaani tummempi. Ainoa miinupuoli on, että nää on musta liian pitkät. Olisin halunnut 40 senttiset, mutta oli tarjolla tätä väriä vain 50 senttisenä. En uskaltanut leikata vielä näitä, voisin harkita sitä myöhemmin. Tulisi huomattavasti luonnollisempi lookki. Mitä mieltä olette?

Eilen laitoin ne kiinni

Tänään ne näyttää tältä





3 kommenttia:

  1. Wau, tosi nätit! Ei kyllä erotu juurikaan omista hiuksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virve :) Mua yllätti niiden helppo laittaminen, olin varma eilisen jälkeen, että pitää varata kampaajalta aika niiden kunnolla asettamiseen. Se ois varmaan tuonut aika paljon lisäkustannuksia.

      Poista
  2. Hi, I check your blog on a regular basis.
    Your story-telling style is witty, keep doing what you're doing!

    Also visit my web page :: Katharyn Catella

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!