lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikkareissa


Olipas hauskaa. Vietimme eilen työpaikan muksaa pikkujoulupäivää. Aloitimme tapahtumarikkaan työpäivän jälkeen kilistelemällä toimistolla ja napsimalla muutamat kuvat tytöistä. Mulla ei ollut kameraa mukana ja kännykästäkin loppui akku. Sain onneksi työkaverilta illan kuvasaldoa.




Siirryimme lumimyräkässä takseilla Tokyo55- ravintolaan Töölöön. Tilasin alkupalaksi riimihärkää, pääruoaksi tonnikalaa ja jälkkäriksi lime-juustokakkua. Kaikki oli erinomaista, lukuunottamatta tonnikalasta löytynyttä luun (tai muovin) palaa.

 





Meille meinasi tula hoppu ruokapaikasta etukäteen varattuun Ihan Mahdoton Kabaree- esitykseen Peacock- teatteriin. Liputkin huomattiin jääneen toimistolle. Onneksi asia oli sumplittavissa ja pääsimme teatteriin. Esitys oli lievä pettymys. Kaiken kertoo se, että vierustoverini nukahti kesken esityksen. Lieneekö syynä esitys vai mun tylsä seura. 

Suuntasimme lopuksi vielä drinksuille Navy Jerry'siin. Pääsin kotiin lumimyräkästä huolimatta helposti bussilla ja kotosalla olin yhden maissa. Iloiseksi yllätykseksi kotona odotti poikien tekemä äijäpizza. Lihaisa ja suolainen. Ei mitään meille tyypillistä rucolaa. Täydellisetä. Vedin sion palan sitä ja pari lasia maitoa. Kivat, mutta maltilliset juhlat, kiitos.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!