lauantai 29. joulukuuta 2012

Unikoulua ja oksentelua

Batmanin unikoulua takana kaksi yötä. Edistys vielä vähäistä mun viime öisen oksentelun johdosta. Tiedä sitten rantautuiko meidän perheemme iloksi paljon liikkeellä ollut vatsatauti vai oliko kaupungilla eilen nauttimassani halloum hampparissa jotain vialla. Parhaillaan tunnustelen aamupuuron jälkeistä oloa. Myös matot varmuudeksi rullalla, jos lapset alkaa tykittää.

Kuitenkin Batman on ollut kaksi yötä poissa meidän sängystä. Ja lakko pitää. Iltaisin ollaan käyty asiaa ja tavotteita läpi suhteellisen yksimielisesti, mutta nukuttamiset ovat olleet huomattavasti normaalia hankalampia. Molemmilla kerroilla herkkäuninen Robin on herännyt, mikä vaikeuttaa operaatiotamme huomattavasti. Ekana yönä Batman heräsi myöhäiseen nukkumaanmenon johdosta vasta viiden aikaan yrittäen hiipiä väliimme. Ei onnannut, Pankkiiri palautti huutojen säestyksellä poikaa sänkyynsä arviolta tunnin ajan. Robin reppana tietty taas heräsi. Onneksi loman ansiosta oli mahdollista jatkaa aamu-unia yhdeksään saakka.

Viime yönä Batman itki yksinäisyyttään jo yhden jälkeen ja Pankkiiri siirtyi suosiolla nukkumaan lastenhuoneen vuodesohvalle. Tämähän on täysin unikoulun vastaista, mutta päätimme mun huonovointisuuden takia tehdä poikkeuksen.

Nyt päasiassa mielessä mahdollinen vatsatautikierros, mutta kaikkien mahdollisuuksiemme mukaan meidän huoneen ovi pysyy Batmanilta kiinni.

Ankeampien aiheiden jälkeen piristykseksi poikien eilistä musisointia videon muodossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!