maanantai 26. elokuuta 2013

Kesän vika viikonloppu

Helsingissä kesän viimeistä viikonloppua(kin) saatiin viettää aurinkoisissa merkeissä. Tuli siis luonnollisesti ulkoiltua, mitä nyt kaikelta syömiseltä ehdimme. 

Lauantai-iltasella kävelimme (Batman pyöräili) Munkan rantaan Cafe Torpanrantaan "kahville". Ihanan lämmin kesäilta ja terassilla tarkeni palelematta. Sunnuntaiaamuna kiertelimme toista tuntia Vermon kirpparilla saaliina yksi tyynynpäällinen lastenhuoneeseen, Robinille traktori ja Batmanille omilla säästörahoillaan miekka ja kauan vinguttu bumerangi. Samana iltapäivänä heittelimme bumerangia isoenolla saunomisen yhteydessä. On muuten vaikeaa hommaa. Täytyy harjoitella lisää.

Saas nähdä jäikö tämä ilmojen puolesta tämän vuoden viimeiseksi näin kuumaksi viikonlopuksi, mutta kalenterin mukaan ainakin seuraava viikonloppu on jo syksyn puolella.

Mieluinen kirpparilöytö - ehkä kymmenes traktori
Batman pääsi taas järkkärin linssin taakse

2 kommenttia:

 1. Meilläkin oltiin hqikeilla mielin kun kesä muutui syksyksi mökkeilykauden päätyttyä.
  Haitarista.
  Talvi on kamalaaaaaa..ja syksy on vaan sen odottelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas _rakastan_ syksyä. Raikkaan kirpeitä aamuja ja lupaa olla tekemättä iltaisin muuta kun maata sohvalla ja katsoa töllöä. Talvesta en taas niin välitä, hiihtäminen tosin positiivinen puoli. Ja eiköhän se kesä vielä tämän viikon ainakin kestä. :)

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!