perjantai 30. elokuuta 2013

Noloa vai hauskaa

Arjessa tapahtuu usein sattumuksia, jotka saavat hymyilemään tai jopa hörähtämään nauruun, vaikka tapahtunut ei välttämättä olisi täysin hyväksyttävää. Mikä siinä on, että kun tutun lapsi saa täysin puskista järisyttävän kiukkukohtauksen jostain elämää turhemmasta asiasta (kuten siitä, että ei saa kaataa itse maitoa lasiinsa tai että kengässä on hiekkaa), mua alkaa väistämättä naurattaa? Meneekö se mahdollisten univelkojen tai hermostuneen puolustusmekanismin piikkiin, tiedä häntä. Vahingoniloa se ei ainakaan ole. Been there, done that.

Aihetta epäsuorasti hipoen tässä on listaa lähiaikojen "Noloa vai ei"- sattumuksia.

Ylpeyden hetket vanhempana
Batman oli saanut parhaan päiväkotikaverinsa itkemään kun ei ollut suostunut myymään tälle kahvilaleikeissään olutta. Onpahan kaverilla ainakin anniskeluikärajat tiedossa.

Ylpeyden hetket musiikin ystävänä
Olen löytänyt vanhoja "helmiä" Spotifystä. Näihin kuuluu mm. East 17:n vanhat hitit. Hei kuka voi oikeasti olla eksymättä nostalgian syövereihin kun "Deep" pauhaa korvissa?

Ylpeyden hetket kulinaristina
Olen päässyt lomalta päälle jääneessä sokeriaddiktiossa siihen vaiheeseen, että kaksi mehujää illassa on riittävä tyydyttämään makeahimoni. Päälle toki perjantain ja lauantain kestävät karkkipäivät.

Ylpeyden hetket kulttuurin ystävänä
Odotan ensi viikolla alkavaa julkkis BB:tä. Olen miettinyt jo kuinka viettää kisastudiota tiistaina kun taloon joutuvat asukkaat julkaistaan.

Ylpeyden hetket urheilun harrastajana
Tiistaina salilla puskiessani jalkaprässiä ennätyspainoilla, käveli mun vierestä ylimielisen oloinen bodari, joka vihelteli ylikovalla äänellä mennessään. Ärsyttävää!!! Miten pienestä voikin välillä verenpaine nousta kattoon.

Päiväkodissa oli mehukestit 20-vuotiaan tarhan kunniaksi

Look-alikes? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!