tiistai 27. elokuuta 2013

Pientä pyöreyttä

Paras ystäväni tuntee ilmeisesti mut ja mun sisustusmaun (varmasti myös muunkin maun) aika hyvin. Tämän todistaa seuraava viime viikolla tapahtunut.

Chattasimme joku päivä facessa ja tuttuun tyyliin heitimme toisillemme erilaisia linkkejä ostoshaaveistamme ja -hankinnoistamme. Ystävä laittoi mulle linkin otsikolla "Ihan teidän näköinen". Kun avasin linkin, ymmärsin täysin mitä hän tarkoitti. Linkki vei huutonetin sivuille ja sohvapöytään, joka oli aikalailla sellainen minkä tyyppistä on mietitty. Pieni, siro, valkoinen. Sopivan kokoinen vaikka parille viinilasille, kahvikupille tai karkkipurkille. Paikka johon asettaa pleikkarinohjain tai tarvittaessa väsyneet jalat. Pöydän muotoilu jatkoi samaa linjaa pinnatuolien ja keittiön pöydän kanssa. Hinnaksi tuotteelle tuli muutamia kymppejä ja kyllästymisen sattuessa tai design- kärpäsen purressa tuon tyyppinen tuote on kokemuksen mukaan helppo myydä. Kiitos vinkistä Päivi!

2 kommenttia:

  1. Aivan sohvapöytä, tuo lapsettomien tai riittävän isojen lasten vanhempien varuste! Ehkä mekin kohta :) hieno on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe. Pian, pian....:D Kyllä edelleen välillä pitää olla varuillaan, ettei valkoinen matto ole punaviinissä tai espressossa. :P

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!