keskiviikko 21. elokuuta 2013

Naisen onnenpäivä

Posti toi tänään pari mukavaa asiaa. Hyvin todennäköisesti oikean iltapuvun syyskuun juhlaan sekä siihen sopivat korkokengät. Juhlapukuun kuuluu vielä muutama kysymysmerkki, jotka täytyy selvittää ennen kuin teen lopullisen päätöksen. Palaan asiaan myöhemmin.

Multa on jostain syystä puuttunut kenkävalikoimista perus mustat sopivan korkeat ja tarpeeksi juhlavat korkkarit. Nyt löytyi täydelliset. Nämä kengät oli todella onnistunut löytö Brandos* verkkokaupasta. Espritin nahkaiset avokkaat, jossa mulle sopiva 7 cm korko. Hinta oli suurien alennuksia jälkeen vaivaiset 25 euroa! Vaikutti mukavilta jaloissa, mutta aion testiajaa ne huomenna töissä.

(Postaus sis. yhteistyölinkin, joka on merkitty *merkillä.)


2 kommenttia:

 1. Oon koittanu saada rouvan käyttämään korkkareita, mutta hän on kovin vastentahtoinen. Tosin, täytyy myöntää että hän kun toimii koti-äitinä niin lastenrattaiden työntäminen 10cm koroissa päiväkotiin ja takaisin ei välttämättä ole se kaikkein olennaisin osa koti-äitiyttä.

  Pitää patistaa rouvalle jakkupuku päälle ja korkkarit jalkaan kun hän joskus palaa työelämään tai koulun penkille. Antaa hänen nyt pyöriä verkkareissa ja tarjoustalosta ostetuissa feikki crocseissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään kotiäitinä korkkareissa mennyt. Mutta pakko myöntää, että yksi paras puoli työelämään palaamisessa oli se, että saa ja "pitää" taas alkaa miettimään enemmän mitä päälle laittaa. :)

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!