torstai 27. kesäkuuta 2013

Alehuumassa osa 1

Kuten useimmissa kivijalkaliikkeissä ja nettikaupoissa, on Babyshopissakin alkanut alennusmyynnit. Tein tarpeellisia löytöjä lähinnä Batmanille niin kesää kun jo tulevaa syksyä ajatellen. Löysin myös trendikkään malliset farkut Robinille.

Merkittävimmät tarpeet olivat Batmanille syystakki ja huppari. Jälkimmäistä en tällä kertaa löytänyt, mutta aivan ihanan takin kyllä. Veikeän värinen, Molon vettä hylkivä takki oli 30% alennettu. Nyt alennuksen jälkeen takki oli alle 70 euroa. Musta löytö on tosi hyvä yhdistelmä siistinä kauppatakkina ja ulkoleikeissä tai mökillä pidettävästä monikäyttöisestä takista.

Myös keltaisissa shortseissa ja seilorihenkisessä hihattomassa on väreillä leikittelyn makua. Aurinkolasit (reilu 7 eur) oli extraa, sillä niitä tuppaa Batmanilla häviämään ja hajoamaan useat kesässä. Yhteensä säästin ostoksissa yli 60 euroa alennusmyyntien ansioista.

Nyt vaan toivotaan, että paketti ehtii ennen lomia! Aikasemmin ovat Babyshopin tuotteet tulleet kyllä muutamassa päivässä, joten alkuviikolle voidaan odotella postia.

 (Postaus sis. yhteistyölinkin, joka on merkitty * merkillä)

1 kommentti:

  1. Hyviä löytöjä! Erityisesti tuo takki ja ankkuripaita :)

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!