tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vessajuttuja

Meidän perheessä kakka- ja pissajutut ovat ajankohtaisia. Robin on jo muutaman kuukauden yli kaksivuotias, joten päätimme helleviikonlopun kunniaksi alkaa kertaheitolla vaipattomuuteen. Ja paluuta ei ole.

Olemme olleet luvattoman laiskoja potattamaan. Robin katsoi ihan kieroon, että "mikä ihme toi on?" kun otettiin pölyttynyt potta vessasta esille. Lahjomalla Läkerölleilla saatiin se kuitenkin istumaan siihen ja hieman ottamaan tuntumaa. Ekat päivät on ollut ympäri kämppää lorottelua. Kuinka usein se oikein pissaa?! Illan aikana eilen neljät lorot eri nurkkaan, kun reviiriään merkkaava koira konsanaan.

Mutta heti poika on tajunnut, että varsinkin näin helteellä vaipattomuus on huomattavasti miellyttävämpää. Muovihousuja ei siis olla kaivattu ja tänään aamulla yövaippakin oli kuiva. Mummilla eka vaipaton päivä oli eilen sujunut mainiosti ja ratillinen (!) potta oli ollut huomattavasti kodin liian pientä ensipottaa suositumpi. Takapakkkeja, epäonnistuneita puskapissoja, kakkavahinkoja vaikeissa paikoissa ja muita vessajuttuja on varmasti vielä edessä, mutta eiköhän me voida kesän jälkeen viimeistään heittää hyvästit noille luonnon saastuttajille.


Pyhän toimituksen paikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!