tiistai 18. kesäkuuta 2013

Rannalle

"Milloin me mennään sinne rannalle?"

Olemme viime vuodet viettäneet juhannukset rauhassa ja hillityllä porukalla. Tänä vuonna on tiedossa jotain ihan muuta. "Tumuttajat", eli meidän iso ystäväporukkamme suuntaa Sipoon saaristoon Kesäkoti Kallioniemeen juhannuksen viettoon. Yhteensä saareen änkee 19 aikuista ja 9 lasta. Huh, ajatuskin hengästyttää. Meillä on varattu suuri päärakennus ja talo tarjoaa kaikki ruokailut juhannusaaton lounaasta sunnuntai brunssiin. Jokaiselle perheelle / pariskunnalle / tumuttajalle löytyy oma makuuhuone. Ihanan helppoa.

Meidän kaveriporukassa ollaan lisäännytty viimevuosina tiuhaan tahtiin. Näin ollen ikävä kyllä yhteiset menot ja tapaamiset ovat harventuneet. Koen kuitenkin, että olemme edelleen kovin tiivis porukka ja yhteydessä päivittäin. Kiitos ircin, Facebookin sekä muun sosiaalisen median. Osaa näkee useammin kuin toisia. Nyt ollaan lähes kaikki yhdessä juhannus, kuten vanhoina hyvinä aikoina. Mahtavaa!

Se miten lapset käyttäytyy ja tulee toimeen keskenään on toissijaista, sillä meillä on vihdoin taas Tumuttajien Juhannus! Pääasia, että sunnuntaina rannassa on yhtä monta päätä (mieluusti myös sormia ja muita ruumiinosia) kun sinne mennessä.

Vastaus Batmanin kysymykseen on "Kolmen yön ja kahden päiväkotipäivän päästä."


2 kommenttia:

Komenttisi on iloni, kiitos!