perjantai 28. kesäkuuta 2013

Alehuumassa osa 2

Pitäähän äitinkin päivittää vaatekaappiaan. Aloitin omat alehankinnat tällä kertaa Nelly.fi:stä*.Ennen olen pakahtunut kyseisen nettikaupan valikoiman määrään ja vastaan on tullut valinnanvaikeus. Tällä kertaa keskityin selaamaan vain alennustuotteita, jolloin tuotteiden määrä pysyi inhimillisenä.

Joka kesälle pitää olla ainakin yksi uusi hellemekko. Nyt päädyin mulle ehkä epätyypilliseen Pankkiirin sanoin "afrikkalaiseen heimomekkoon", jossa on erikoinen malli selässä. Saas nähdä miten istuupäälle ja mitä tuolla pitää alla? Onneksi on palautusoikeus.

Valkoinen paljettitoppi menee mainiosti vaikka farkkujen ja korkojen kanssa aikuisten terassi- tai  baari-illanvietoissa. Joita ei kyllä liialti ole tiedossa. Nyt on vähintäänkin hyvä syy sellaiset järjestää!

Pitkähihainen raitapaita on ajateltu syksyä ja toimistoaikoja varten. Mustat perusbiksut oli alle kympin ja perus alustoppeja tarvitsee aina.(Postaus sis. yhteistyölinkin, joka on merkitty * merkillä)

4 kommenttia:

 1. Ihan tosi kiva toi mekko! :)

  http://lindajessica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että livenäkin on sitä :) Ja että sopii mulle. On mallilta sellanen, johon en ole tottunut, mutta ehkä vaihtelu virkistää. ;)

   Poista
 2. Vaimoki käy aina säästämässä alennuksissa.
  Mitä enemmän ostaa sitä enemmän säästää... vai miten se nyt meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin. Aleista koko vuoden tarpeet...kunnes tulee seuraavat alet. :D

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!