torstai 6. kesäkuuta 2013

Kirppiskokeilu

Varattiin pöytä itsepalvelukirppis DOM:sta huomisesta alkaen. Koitetaan ekaa kertaa myydä sellaisessa. Ideahan noissa on se, että paikalla ei olla itse myymässä vaan käydään vaan täyttämässä pöytä omilla myytävillä ja välillä lisäämässä uusia ja siivoamassa pöytää. Paikalla on aina paikan aukiollessa myyjä, joka varausajan päätteeksi ottaa provikat myyntituloista. Tässä tapauksessa paikalle menee 3% myynneistä. Viikon paikka maksaa 30-35 euroa (paikasta riippuen).

Olen kerran aikasemmin myynyt kirppiksellä ja se oli nyt edesmenneellä Valtterin kirpparilla Vallilassa. Silloin menestys oli hyvä ja myyminen kivaa. Oltiin siskon kanssa samalla pöydällä myymässä ja siinähän se päivä kivasti vierähti. Silloin möin lähinnä astioita ja lasten vaatetta jos jos en ihan väärin muista tuli voittoa viiden tunnin myynnillä noin sata euroa. Ennen muuta pääsi turhasta tavarasta eroon.

Aloitin eilen kaappien läpikäymisen ja voi että sitä ylimääräistä vaatetta ja rompetta taas löytyi. Vaikka ei olla päästy vielä edes ulkovaraston puolelle, niin makkari ja eteinen on täynnä vaatepinoja. Hinnoittelen ne tänään illalla ja viedään tavaraa huomenna töiden jälkeen myyntipaikalle. Enimmäkseen myydään tällä kertaa aikuisten vaatetta, laukkuja, dvd-leffoja, sisustustavaraa, koruja ja hieman lasten vaatteita ja kenkiä.

Jännä nähdä miten hyvin tuolla myynti käy. Ja jos ei onnistu, niin pitää joko viedä tavaraa hyväntekeväisyyteen tai testata jotain toista myyntipaikkaa. Takaisin noita tavaroita en kivasti tyhjentyneisiin kaappeihin ja vaatehuoneeseen enää vie. Kerron projektin etenemisestä.

Tässä noin 1/4 myyntiin menevistä tavaroista
Lasten pieniä kenkiä lähtee myyntiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!