sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesän ensimmäinen viikonloppu

K E S Ä

Se on nyt saapunut Suomeen kertaheitolla. Helleviikonloppuna tuntuu, että tekemistä keksisi vaikka kuinka ja viikonloppuna aika loppuu kesken. Näin alkukesästä tuntuu, että "pitää" tehdä jos jonkinlaista ja intoa kaikkeen riittää. Vaikka Pankkiiri oli perjantaina yöhön asti ja koko lauantain töissä, ehdimme puuhastella kesäisiä juttuja varsin monipuolisesti. Pankkiirin ollessa lauantaina töissä, saatiin poikien kanssa parasta seuraa ystäväperheestä kun pyöräiltiin meidän lähipuistoon leikkitreffeille. Kiva hellepäivä ja Robinin ennätysjäähyttely (n.1,5 h) kruunasi illan. ;)

Kesään kuuluu hyvä ruoka ja ylensyönti. Tehtiin lauantaina iltasella Pankkiiri erikoisen työputken päätyttyä sienirisottoa, paahtopaistia (kiitos K-Munkin lihatiskin), tomaatti-sipulisalaattia ja jälkkäriksi suklaajäätelöä mustikoilla.


Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta Korkeasaareen ja siellä menikin suurin osa päivästä. Meillä on ollut tapana viime vuosina tehdä kyseinen retki jo alkukesästä. Ensimmäistä kertaa molemmat lapset olivat innosta soikeana ja tuntui, että olivat juuri parhaassa iässä innostuakseen marsun näköisistä pikkuotuksista ja kummastella miten joku lintu (Emu) voi olla osaamatta lentää.


Kotona tehtiin helppoa ruokaa (suurin osa valmista), jonka jälkeen laitettiin pojille uima-allas parvekkeelle viilentämään hellepäivän tuskaa.
2 kommenttia:

 1. Omakoti-talo asujalla näköjään ei ole kesällä eikä talvella aikaa tehdä mitään vapaa-ajalla. Jatkuvaa projektia projektin perään. Pitäisi varmaan hommata joku rivarinpätkä tai kerrostalo-asunto jossa ei olisi kuin se muutama neliö mistä pitäisi huolehtia ennen kun pääsee kesänviettoon. :) Olisi kiva kun ehtisi käydäkin jossain joskus eikä vaan ahertaa pihaa parempaan kuntoon.

  ...ja sitten ensi kesänä uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin näitä, että kaikessa puolensa. Itse olen päätynyt siihen, että omakotisujia me ei oikein olla. Innostusta sen kunnossapitoon ja ahertamiseen löytyisi varmasti, mutta taitoa ja aikaa ei.

   MUTTA näin kesäkaudella sitä kaipaa välillä sitä omaa pihaa...Ehkä se rivariasuminen voisi olla meidän juttu joskus. :)

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!