perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kadotettu siivousinto

Mikä siinä on, että näin kesällä kämpän siivoaminen tuntuu mahdottomalta? Kun kevään sisustus- ja siivousinto (jälkimmäistä ei meillä kyllä näkynyt) katoaa ja silmä tottuu ikkunan likaisiin tahroihin ja luonnonvalon paljastaviin pölykerrostumiin, turtuu sotkuiseen asuntoonsa. Onko se lamaannuttava kuumuus vai täyteen buukatut viikonloput, jotka lukitsee siivouskaapin ja pilottaa pölyrätin?

Ei olla varmaan kahteen tai kolmeen viikkoon imuroitu ja se viimeinenkin kerta taisi muistaakseni (ei sinne asti voi muistaa) olla pikainen, eikä siihen kuulunut lattioiden pesua. Sen kyllä huomaa kun paljas jalka liimautuu keittiön lattiaan ja eteisen kivistä voisi rakentaa hiekkalinnan.

Pakko ottaa itseään niskata kiinni ja suorittaa ennen viikon päästä alkavaa kesälomaa perusteellinen siivous. Tähän kuuluu imurointi, pölyt, luuttuaminen sekä kylppärin ja ikkunoiden pesu. Siinä mulle ja Pankkiirille muistilistaa. Tuleva viikonloppu on kyllä harmillisen täynnä suunnitelmia, palataan asiaan ensi viikolla.

Tältä ei meillä ei ole hetkeen näyttänyt

2 kommenttia:

 1. Pankkiiri ei selvästikään osaa hommiaan.
  Itsehän onnistuin suututtamaan paremman puolisoni ja hän kiukuspäissään osoitti mieltään ja siivosi koko kämpän ja muisti marmattaa siitä kun mä en koskaan tee mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymm...eli voisin siis suututtaa tänään Pankkiirin.

   Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!