perjantai 23. marraskuuta 2012

Oman lapsen ennennäkemätön kipu

Kohtalon ilkeää ivaa. Juuri kun edessä on jännittävä viikonloppu koko perheellä omilla tahoillaan (Tallinna, Tukholma, Vierumäki) niin perjantaiaamu alkaa sillä, että Batman valittaa ja pitelee korvaansa. Kipu yltyy niin, että itkun jälkeen tulee oksennus. Päivän hauskat suunnitelmat kaupungilla peruuntuu ja tilalle tulee Dextra- reissu. Batman itkee sydäntäsärkevästi koko lääkärireissun ja apteekissa pitää mennä ulos haukkomaan raitista ilmaa kun alkaa taas kivun tuska oksettamaan. Lääkettä naamaan ja kotiin lepäämään. Ruoka ei kivuissa luonnollisesti auta, mutta antibiootti onneksi maistuu.

Lääkäri antoi kuitenkin luvan Vierumäen reissuun ja jopa mahdollisesti siellä uimiseen. Tämä edellyyttää tietysti, että lääke auttaa kunnolla ja pian. Jäämme seuraamaan tilannetta. Pahimmillaan mielessä oli, et jos sillä on sekä korvatulehdus, että oksutauti. Toivottavasti ei!

3 kommenttia:

  1. Voi toista, tosi kurjaa! Onneksi on jo niin iso poika että syö reippaasti lääkkeet ja osaa sanoa onko oli pahempi / parempi. Tsemppiä kummallekin ja muista että lapset piristyy tosi nopeasti. Siis ei mitään huonoja viboja omalle matkalle vaan nautit tädillä, varmasti Batmankin nauttii jo Vierumäellä! Ja pusuja pikku minitytöille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän lähen Ruotsiin vaikka itse oksentelisin! ;) Mutta nyt näyttää jo vähän paremmalle. Batman vetelee pitkiä päikkäreitä ja pian tulee mun vanhemmat hakemaan sen. Voihan se mennä vaikka heti perillä nukkumaan ja huomenna on taas uusi päivä. Lääkkeet ja pieni reppu pakattu.

      Poista
    2. Ja nautitaan kyllä ihan varmasti täysillä! Terkut menee myös perille. <3

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!