perjantai 16. marraskuuta 2012

Turhamainen postaus

Muutama viikko sitten tekemäni Yves Rocherin* tilaus saapui viimein eilen (tai se odotti reilun viikon postissa, kunnes muistin noutaa sen, ohops). Olen kokenut vuorokaudessa muutamia asioita, jotka vielä eilen aamulla kuuluivat "en ole koskaan"- pelin luottokamaksi.

Levitin eilen ekaa kertaa elämässäni ryppy- eli silmänympärysvoidetta. Jos olen oikein ymmärtänyt, tulee sitä levittää vain aavistuksen verran silmäkulmiin. Mutta miten sitten silmäpussit ja tummat aluset, joille voiteen paketissa luvataan helpotusta. Miten niille saadaan "raikasta kuulautta" ja siedettävä naama aamubussiin. Tänä aamuna naama ei vielä näyttänyt ruususelta, mutta eilisillan pillitysleffan (Tapaus Isaiah) katsominen oli syynä turvonneisiin luomiin. Uskon voiteen tehoon ja lupaus kuulaammasta ihosta onkin pitkäkestoisen käytön saavutus. Aijon aloittaa uskollisen ryppyelvytyksen.Vaikka voiteen teho olisi vaan henkistä, se riittää mulle.

Toinen eka kerta tapahtui aamulla kun levitin naamalleni valokynää. Tähän tarvitsen myös vinkkejä, sillä en oikein ymmärrä, mihin kohtaan sitä tulee laittaa. Sen ei siis ole tarkoitus peittää, vaan heijastaa tummaa jollain tapaa lievemmäksi, vai? Itse levittelin sitä silmäkulmiin ja tumman silmäpussin alaosaan. Meniköhän ihan metsään?

Sutasin myös kynsiini uutta kynsilakkaa*, jonka tulisi kuulemani mukaan kestää useita päiviä lohkeilematta. Ainakin ensimmäinen vuorokausi vaikuttaa lupaavalta. Ja väri on kivan neutraali arkikäytössä.

Testasin aamulla myös uutta tilaajalahjana saatua voidemaista kajalkynää*. Ennen nestemäisten vastaavien levittämisessä on ollut ongelmaa, tämä ei tuottanut vaikeuksia. Tätä voin ainakin samantien suositella. Tämä ei leviä yläluomelle ja on helppo saada levitettyä siistinä viivana.

(Postaus sisältää yhteistyölinkkjeä, jotka on merkitty *merkillä) 


Tässä kuva aamulla valokynän jälkeen

2 kommenttia:

  1. Hieno naama on :) Mulla se lakka kesti kyllä ainakin tosi hyvin, voin myös suopsitella. Ja valokynää en ole ikinä opppiunut käyttämään vaikka mustien pussien kuningatar olenkin (heheh)


    P.s. ei oo linkit merkattu tähdellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko kokemuksia ryppyvoiteen levittämisestä? Kiitos, unohtui kiireessä tähdet, nyt on. ;)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!