torstai 22. marraskuuta 2012

Saako jo hehkuttaa?


Joulufiilistely saa luvalla pian alkaa kun ensi viikolla siirrytään joulukuuhun. Olen aika jouluhullu ja musta juuri parasta on se joulun odottaminen ja kaikkeen valmistautuminen. Ymmärrän ihmisiä, jotka eivät pidä kovin joulusta. En mäkään pitäisi, jos rynnisin paniikissa aina joulunalusviikolla ruuhkaisiin kauppoihin suunnittelematta päättömänä hankkimaan kaikki jouluhankinnat. Tämän jälkeen paketoisin lahjoja hiki otsalla kiroillen joulu aaton aattona. Ei, ei näin. 

Kun lahjat on hankittu (tai ainakin suunniteltu) joulukuun alkuun mennessä, voi rauhassa aloittaa lahjojen paketoinnin osissa. Muutama lahja silloin tällöin ja uudestaan kun inspis iskee. Sama joulukorttien kanssa (pitääkin napsia pian perinteisiä joulukorttikuvia lapsista). Ne pitää suunnitella, teettää ja lähettää ajoissa. Näin joulunalusviikolla voi vaan rauhoittua ja alkaa meditoimaan itseään joulun rauhaisaan mielentilaan. Joulutarjoiluhinkin pääsen tänä vuonna kunnolla osallistumaan, sillä vietämme joulupäivää ekaa kertaa ikinä meillä. Onneksi joulun herkut saa suurimman osaan suht. valmiina tai ne voidaan valmistaa hyvissä ajoin etukäteen.

Joulukoristeihin liittyen, meidän parvekevalot hajosivat ja uudet odottaa postissa. Pitää tänään noutaa ne ja samalla lukuista muut paketit joulupukilta. Joulukoristeet, tai ne muutamat, jotka tahdon esille laittaa, asetetaan vasta joulukuun alussa. Kuusi tulee tupaan luonnollisesti vasta joulunalusviikolla. Tässä fiilistelyjä viime joulun tunnelmista. 

Viime vuoden joulukorttikuva
Meidän perheen eka joulukuusi

Mitkäs tontut ne tässä makoilee?

Perhettä kolmessa sukupolvessa (yksi polvi puuttuu)

Jouluaaton kattaus
Serkukset tonttuilee
Joulupukki jännitti

Paras hetki Batmanille oli kun sai ekan Buzz Lightyear- nukkensa

Tunnelmaa jouluaattona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!