perjantai 9. marraskuuta 2012

Pizza vinkki

Mun suosikki pizza on aina ollut Classic Pizzan "Rucola". Tätä matkien ollaan kehitetty oma vastaava versio. Se on simppeli, terveellinen, edullinen ja ennen kaikkea herkullinen.

Se valmistuu pohjan lisäksi viidestä raaka-aineesta: tomaattimurska (valkosipulilla tai yrteillä maustettu), pussi savukinkkukuutioita, kirsikkatomaatteja, Riitan herkun mozzarellapötkö ja uunin jälkeen tuoretta rucolaa runsaasti pälle.

Uunimme pizzatoiminto on aika kätevä. Alle vartissa tulee rapea pohja lähes takuuvarmasti. Ei siis tarvitse olla konkari taikinan oikeaoppisessa teossa. Itse heitän aina sillä tuntumalla ainekset kasaan ja harvoin annan taikinan kohota. Helppoa ja hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!