torstai 29. marraskuuta 2012

Vierumäki kuulumiset

"Äiti? Voinko mä istua tässä sun kainalossa joka päivä?" Batman purki eilen takautuvasti viikonlopun erossa oloa söpöllä tavalla.

 

Batman oli kuulemma ollut super reipas viikonloppuna Vierumäellä. Luonnollisesti eka ilta oli mennyt erikoisen kilteissä merkeissä kun kumpikin vanhemmista oli poissa. Viikonlopun aikana oli Batmanin sanojen mukaan ehditty riehua ukin ja Simon kanssa, leipoa erikoispullia, syödä kalaa, lihaa ja kanaa, saunoa, uida paljon ja pelata Afrikan tähteä. Erityisen ylpeä Batman oli siitä, että oli nukkunut ukin ja Maamun kanssa samassa huoneessa.

Serkkutyttö oli kuulemma ollut "ihan mahoton" ja repinyt mm. Batmania hihasta ja koittanut purra Robinia. Viime kerralla oli toisin päin, Robin yritti pomottaa serkkua. Kai ne hakee vähän asemaansa ja molemmilla kun riittää tota jääräpäisyyttä.

Robinilla oli myös mennyt oikein hyvin kaikki, öistä kauhukohtausta lukuunottammatta. Pankkiiri oli nukkunut samassa huoneessa sen kanssa, mutta ei ollut herännyt Robinkin itkuun. Pankiiirilla kun on ne todella hyvät unen lahjat. Mun sisko ja poikien mummi olivat rynnänneet apuun, mutta kohtaus oli yltynyt jo niin kovaksi, ettei Robinia ihan heti saatu rauhottumaan. Onneksi taapero unohtaa tollaset hyvin pian ja tuskin aikuisillekaan tuli pitkiä traumoja öisen valvomisen johdosta. 

Viime yönä Robin taas oireili jotain hötkyillen käytännössä koko yön ja itkeskellen vähän väliä. Pankkiiri käy näyttämässä sen korvat Dextrassa. Sillä kuitenkin oli se kummallinen kuumepäivä tossa alkuviikosta ja veljellä juuri loppumassa korvakuuri.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!