torstai 31. tammikuuta 2013

Järkevää shoppailua

Tai milloin shoppailu ei olisi järkevää? No hauskaa se aina on, mutta järkevää harvemmin.

Toisaalta mikään muu ei ole fiksumpaa kun ostaa lasten vaatteet aleista tai käytettynä. Itse en muista juuri koskaan ostaneeni lapsille mitään kaupasta normaalilla hinnalla.  Eihän siinä juurikaan ole mitään järkeä. Ellei ole tolkuttomasti ylimääräistä rahaa. Lahjaksi ostan toki mielellään uutta ja juuri sitä, mikä on sankarista mieluisaa. Kirppareilta ja vuoden lukuisista kausialeista löytää lähes kaiken tarvittavan. Lasten vaatteiden käyttöikä kun on niin lyhyt ja laadukasta tavaraa löytyy käytettynäkin. Omien lasten käytetyt kuteet on mielekästä kierrättää ystäville tai myydä kirpparilla tai esim. Huutonetissä. Kaikki voittaa.

Lasten vaateostoksissa on hyvä osata ennakoida. Jos syyssateiden alkaessa huomaa, että kumpparit puuttui, voi olla aika hissua löytää niitä edullisesti. Jos tietää suunnilleen mitä kokoa lapsi tulee minäkin vuoden aikana olemaan, voi helposti hamstrata aleaikaan tai kirpparireissulla aarteita kaappiin odottamaan. Säilytystila voi tosin tulla jossain vaiheessa vastaan. Ja täytyy myöntää, että usein juuri kauden vaihtuessa huomaan lähes joka kerta jokun tärkeän vaatteet akuutisti puuttuvan. Tällöin on ehkä poikettava tavasta ja kipaista lähimpään kauppaan hakemaan tarvittavaa. Näissä tapauksissa tuskin edes löytää mieluisaa, joten ennakointi olisi ollut parempi vaihtoehto.

Löysin Babyshopista* aivan ihanan Parka- takin*Batmanille ensi ja seuraavaksi talvikaudeksi. Pankkiiri tulee olemaan kateellinen, ellei sille löydetä vastaavaa ennen tulevaa kautta. Kyseisestä verkkokaupasta löytyy myös muita hyviä ostovinkkejä niin tytöille kun pojille. Ja luonnollisesti alehintaan. Keräsin tähän kuvakollaasin vinkiksi.  Ei kun Babyshopin aleihin.Klik, Klik*.
 


(Postaus sis. mainoslinkkejä. Ne on merkitty * merkillä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!