perjantai 25. tammikuuta 2013

Kohtaamisia

Aurinkoista perjantaita kaikille! Ihanaa kun viikonloppu on taas ihan oven takana. Odotan kovasti tulevaa kun tiedossa on juhlahumua, kaivattuja jälleennäkemisiä sekä ensikohtaamisia. Ruotsissa asuva ystäväperhe pääsee vihdoin vastoinkäymisien jälkeen Suomessa käymään ja päästään tutustumaan vain muutaman kuukauden ikäisiin kaksostyttöihin. Painaakohan ne yhteensä jo enemmän kun Robin syntyessään? Hehe. Koko perhettä on ollut kova ikävä, aivan mahtavaa päästä vaihtamaan kuulumisia. Voin vaan kuvitella kuinka paljon kerrottavaa on tuoreilla kolmen pienen lapsen vanhemmalla. Varsinkin kun tyttöjen alkumetreille mahtui aikalailla dramatiikkaa ja sairaalassa asustamista. Pian nähdään!

Sunnuntaina on meidän kummipojan 3-vuotissynttärikemut, jotka myös lämmittävät kovasti mieltä. Batmankin odottaa kateudestaan huolimatta leikkihetkeä kovasti. Kateus ei johdu lahjoista tai huomiosta vaan siitä tosiasiasta, että Batman tahtoisi olla pian vanhempi. Ja mitä vanhempi, sen parempi.

Muhun on myös iskenyt ihan hullu sisustuskärpänen. Näin käy usein keväisin. Pistettiin vähän taulua seinään eilen ja siirreltiin muutamia pienkalusteita. Näistä myöhemmin lisää. Tulppaanit, kirkkaat värit ja hauskat kuviot kunniaan! Mitäs teidän viikonloput tuo tullessaan?

2 kommenttia:

  1. pitäispäs käydäkin hakemassa joku kukkapuska pöydälle perjantain kunniaks! ihania tulppaaneja, ihanassa maljakossa! kivaa viikonloppua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä oli Lidlissä 2,99 eur kimppu. Ja vielä Reilun kaupan laadukkaita. Mulla sattuu olemaan lähellä työpaikkaa kyseinen kauppa :) Mutta onhan ne toki kukkakaupassa vielä parempia. ;) Kivaa perjantaita ja mukavaa kun jätit kommenttia!

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!