tiistai 29. tammikuuta 2013

Synttäriteema

Toy Story, Batman, Nalle Puh, Spiderman tai karnevaali/sirkus. Onhan noita. Nimittäin teemavaihtoehtoja tuleville Batmanin neljävuotissynttäreille. Ja tässä kuten monessa muussakin asiassa ei vielä noin pieneltä voi kysyä suoraan, koska päätös on liian vaikea ja vaihtoehtoja liikaa.

Batmanille pidetään parin viikon päästä viikonloppuna kahdet juhlat - toiset sukulaisille ja toiset Batmanin lähimmille ystäville. Ensimmäiset tulevat olemaan ns. teemattomat, mutta lastenjuhlille on kiva kehittää jotain. Batman kun on jo siinä iässä, että ymmärtää tollasten päälle ja muistelee varmasti juhlapäivää vielä pitkään.


Ideoin vähän surffailemalla ja löysin Decora Housesta osuvan ja hauskan merirosvoteeman. Kysyin tietysti Batmanilta, että olisiko se hyvä ja silmistä loistava kiilto ja suupielien ylösnouseminen oli selkeä merkki vihreälle lipulle. Tilasin kyseisestä nettikaupasta muutamia tykötarpeita (koristenauha ja lautasia) lastenjuhlia varten. Meillä on vielä Halloween- juhlista mustia pillejä ja servettejä, joten niille tulee nyt hyvä käyttötarkoitus. Mustia ilmapalloja ja muuta teemaan sopivaa lisäsomistetta saa myös edullisesti vaikka Tiimarista, joten pitää kipasta sinne vielä ennen juhlia.

Juhliin tulee myös teemaan sopiva kakku, jonka itselleni tehdystä lupauksesta huolimatta aijon itse vääntää. Pakkohan sitä on synttärisankarin toivetta noudattaa. Vaikka hermoromahduksen uhalla. Muut tarjottavat on vielä päättämättä, pitää ensin kysellä sankarin toiveita.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa :) Meilläkin Pienempi oli merirosvo viimeksi kun naamiaisasua tarvittiin, olikohan johonkin juhliin alkutalvesta. Hankittiin merirosvolle lelukaupasta sellainen oikeahkon näköinen, mutta pehmeä miekka, se menee tarpeeksi täydestä, mutta merirosvoillessa sillä ei tule vahinkoa muille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batman ei ole mitenkään erityisesti ollut "merirosvofani", mutta juurikin tuollainen miekka löytyy ja ainahan taisteleminen on jännittävää. :) Pitää hommata vielä merimieslakki. :D Kivaa siitä tulee!

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!