sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonloppuna opittua by äiti

  
Mitä mä opin tänä viikonloppuna:

- Kahvakuulatreenistä villamaton päällä saa kipeät palovammat jalkapöytiinsä

- Possu ei vaan ole mun juttu. Pitäisikö vaan suosiolla lopettaa sen syöminen? Tietty poikkeuksena joulu.

- Hiihtäminen parinkymmenen asteen pakkasissa ei ole tunnistettavissa samaksi lajiksi. Sen nimi voisi olla joku tahmakävelyrämpiminen.

- Kannattaa olla erossa lapsista enemmän, niin kehitys alkaa kukkia. Batman on oppinut kirjoittamaan nimensä. Tämän taidon se näytti heti kun olimme olleet poissa useita tunteja ja hoitamassa oli ollut ukki. Olemme ällistyneitä. 

- Viitaten edelliseen meidän pitäisi käydä useamminkin tuulettumassa Pankkiirin kanssa. Hääpäivän ei pitäisi olla niitä harvoja syitä irtiottoon.

-Viisi vuotta, eikä suotta. 

- Ilmainen tavara kelpaa edelleen ihmisille. Saatiin sovittua joku febun kautta hakemaan 8 vuotta vanha pesukoneemme itselleen. Jälleenmyyjän koneen poisvieminen ja kierrätysmaksu olisi ollut yli sata euroa. Silkkaa säästöä siis. Vanhan päältätäytettävän tilalle tulee parin viikon sisällä pesutorni. Hyvästi ikuinen kotityöinhokki - pyykkien ripustelu telineeseen!

- Edelliseen viitaten olisi ollut mukava voittaa juuri tänä viikonloppuna se lottovoitto. Sen innoittaman päätin taas reilun vuoden tauon jälkeen aloittaa lottoamisen.

- Jakausta voi myös pitää keskellä päätä. 

- Aurinko on niin jees! Viis paukkupakkasista, kunhan valoa riittää.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!