maanantai 22. lokakuuta 2012

Batman pelastaa!

Käytiin eilen porukalla sairaalassa katsomassa suolistovaivoista kärsivää ukkia. Vietimme aikaa sairaalan televisiohuoneessa ja lapset kävivät hieman kierroksilla virikkeiden puutteen johdosta. Tilanne oli välillä lähes tragikoominen kun taaperot paukuttivat täysillä kirjakaapin ovia ja kaatoivat metallisen roskiksen. Näin päätimmekin, että käynnin on paras jäädä suhteellisen lyhyeksi, jotta sairaalan potilaat saavat leporauhan. 

Uskon kuitenkin, että ukkia piristi käyntimme. Sairaalassa kun tuppaa olemaan todella tylsää. Varsinkin kun ei saa useaan päivään syödä mitään muuta kun kirkasta nestettä. Siksi olikin jälkikäteen aika hassua ajatella, että Batman valitti nälkäänsä muutamaan otteeseen käynnin aikana, vaikka oli juuri ennen sinne lähtöä syönyt lämpimän aterian. Muutkin puhuimme, mitä olimme syöneet. Mietin itsekin etukäteen virheellisesti, että olisin tuonut sairaalaan herkkuja. Vaikka suklaata ja lakua. Mutta se tuskin olisi ollut sopivaa. Tajusin onneksi olla tuomatta ja sen sijaan toimme Batmanin dvd-soittimen ja muutaman leffan lainaan. 

Kun olimme lähdössä, ukki tuli saattamaan. Batman tokaisi ukille hississä: "Hyvä ukki! Pääsit karkuun". Jatkoi vielä rauhoitellen "Me tultiin pelastamaan sut". Sinne se kuitenkin jäi vielä lepuuttamaan. Toivottavasti ei tarvitse mennä pelastamaan, vaan ukki pääsee pian pois ominvoimin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!