sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Serkusrakkaudesta

Batmanilla ja Robinilla on kaksi serkkua. Yksi molemmilta puolilta. Molemmat serkut ovat taaperoiässä, eli kovin mieluisaa seuraa varsinkin Robinille. Batmanilla on kovin isoveljellinen suhde taaperoserkkuihinsa. Molempien perheet asuvat myös lähellä, toinen perhe jopa ihan muutaman sadan merin päässä. Olimme myös luonnollisesti samaan aikaan äitiyslomalla siskoni ja kälyni kanssa. Tämä oli suuri helpotus ja onni verrattuna ekaan äitiyslomaani. Sillon olin tuttavapiirini ainoa lapsellinen. Ravasin kaikki babykinot, vauvajumpat ja perhekahvilat pitääkseni sosiaalisen puolen ja pääni kasassa. Olihan siinäkin puolensa, mutta kyllä toisella kerralla oli niin paljon parempi tilanne sosiaalisen tukiverkoston kanssa. Ystäväpiiristäni myös monilla oli lapsi meidän toisella kierroksella. Pidettiin kokoontumisia ja brunsseja säännöllisesti jonkun kotona, mikä oli aina varsin piristävää.

Batman ja Robin ovat kovin läheisiä serkkujensa kanssa. Näämme säänöllisesti ja serkkujen vanhemmat ovat Batmanin kummeja. Robin ja siskoni tyttö ovat kovasti aina halailemassa, vaikka halailutarpeet eivät aina osu yksiin. Usein kun juuri toinen haluaisi halailla, haluaisi toinen pitää etäisyyttä. Kuitenkin joka tapaamisella parit tiivit halit ja pusut vaihdetaan.

Pankkiirin veljen poika menee muutaman viikon päästä myös mummilleen hoitoon Robinin seuraksi. Heistä tulee väistämättä läheiset ja mummilla pitää varmasti kiirettä. Mummi kun hakee Batmanin hoidosta ajoissa ja iltapäivät menee kolmen viipottajan kanssa. Tsemppiä kovasti mummille!

Serkushali

Batman sanoo usein kun puhutaan naimisiin menosta tai häistä, että hän menee isona serkkutyttönsä kanssa naimisiin. Tämä on ehkä äitiä parempi vaihtoehto, mutta ei kuitenkaan suotava. Koitetaan vielä käännyttää Batman löytämään oma kissanaisensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!