perjantai 19. lokakuuta 2012

Remppaunelmia


Suunnitellaan kylppäriremonttia. Käytännössä toteutamme sen viimeistään ensi kesänä. Mutta kyllähän suunnitteleminen ja ideointi pitää aloittaa ajoissa, sillä se on yksi paras osuus koko remppahommassa. Muuta kivaa siinä ei olekaan valmiin lopputuloksen lisäksi. 

Remontoimme (tai remppamiehet sen teki) itse suunnittelemamme keittiön pari vuotta sitten muuttaessamme nykyiseen asuntoon.  Ollaan oltu äärimmäisen tyytyväisiä sekä sen ulkonäköön, että käytännöllisyyteen. Meinattiin tehdä jotain erikoisempaa ja värikkäämpää, mutta päädyimme aika yksinkertaiseen ja meidän muun kodin värimaailman mukaiseen ratkaisuun. 

Kylppärissä tulee varmasti jatkumaan aika sama tyyli, mutta tahtoisin sinne jotain hieman erikoisempaa maustetta.  Jokin erikoinen peili tai kaakeli pienelle alueelle on ainakin suunnitteilla. Jo päätettyjä yksityiskohtia on suihkuseinä ja paljon lisää säilytystilaa, jonne tavarat saa piiloon. Meidän kylppäri on aika suuri, mutta pitkulan muotoinen, joten haasteellinen tuon säilytystilan suhteen.  

Remppoja suunitellessa pitää mun mielestä pääasiassa miettiä millaisessa ympäristössä haluaa itse aikaa viettää. Käytännöllisyys ja omaa silmää hivelevä kylppäri on siis aikeena. Kuitenkaan kaupallisuutta unohtamatta, sillä ei olla loppu elämäämme asumassa tuossa asunnossa. Luulen nimittäin, että pojat vaativat itselleen jossain vaiheessa omia huoneita. Muuten voisimmekin asua tuossa todella pitkään kun olemme sen omamme näköiseksi saaneet ja viihdymme hyvin alueella. 

Tässä muutama kuva keittiöstämme heti remontin jälkeen kesällä 2010. Käytännön asiat, joihin olen ollut eniten tyytyväinen on apteekkikaappi kuivatarvikkeille, integroidut kodinkoneet sekä kulmassa ulosvedettävä kattilakaappi. Myös luonnonmateriaali korkista tehty lattia on ollut todella lämmin ja helposti siistinä pidettävä. 

Kesä 2010

Kulmassa alhaalla on todella tilava ulos vedettävä kattilakaappi
Jääkaappipakastimen vieressä on kätevä apteekkikaappi
Lamppukin löytyi keittiöön syksyllä 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!