keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Me kookospähkinänkuoressa



Noniin. Aloitetaan kertomalla hieman itsestäni ja elämäntilanteestani. Olen juuri mammikselta työelämään palannut 3,5- ja 1,5- vuotiaiden vilperipoikien äiti. Mieheni kanssa olemme innokkaita kotikokkeja ja Italia on tehnyt meidän perheeseen lähtemättömän vaikutuksen. Sekä Italian maukkaudessaan ja monipuolisuudessaan vertaansa vailla oleva ruokakulttuuri, että varsinkin Toscanan alue ja viinit on meidän sydämiä lähellä. Olimme häämatkalla Toscanassa ja Veneton alueella reilu neljä vuotta sitten ja silloin päätimme ottaa tavaksi palata aina tasaisin väliajoin Italiaan. Seuraava matkamme sinne sijoittuu tulevalle keväälle.Tässä muutama muistelukuva vuoden takaiselta reissultamme.




Yhteinen intohimomme on perheen kanssa viikonloppuisin väsätä erillaisia ruokakokonaisuuksia ja usein näissäkin isoa roolia vetää Välimeren valtioiden vaikutteet. Italian lisäksi mm. kreikkalainen ruoka on meidän suosikkeja. Iso osa tätä operaatiota on kattauksiin panostaminen sekä ruokiin sopivat viinit. Itse hoidan yleensä mieluusti ensimmäisen ja mieheni jälkimmäisen.


Perheemme on siis nelihenkinen, mä ja kolme miestä. Vipinää, vaarallisia tilanteita ja hermojen venymistä siis vaaditaan. Ja paljon. Oma pakokeinoni arjen välillä painaessa liikaa päälle on ehdottomasti urheilu. Aikoinaan kilpaiuintia aktiivisesti harrastaneena on helppoa päästä stressistä heitellen ilmaan vaikka kahvakuulaa taaperon sijasta. Lasten kanssa tulee luonnollisesti myös harrastettua, yllättäen uinnista on tullut ykkösjuttumme. Ainakin näistä aiheista aion tänne avautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!