perjantai 12. lokakuuta 2012

Ihana ikä

Batman on ollut aina koko suvun silmäterä. Hän syntyi lähes neljä vuotta sitten suvun ja kaveripiirin ensimmäisenä. Huomio oli sen mukainen ja uskon, että tämä muokkasi jollain tapaa esikoisemme luonnetta sellaiseksi kun se nyt on. Batman (haha, tää nimi tuntuu hassulta tässä kohtaa) on aina ollut kovin herkkä ja alussa pahasti vanhempien perään. Ekan kaksi vuotta elämästään, ennen kun Robin syntyi, vain äiti kelpasi. Isä ei saanut edes nukuttaa tai tehdä iltatoimia, mikä oli rankkaa Pankkiirille ja toki myös äidille. 


Ensikarjaisuja vuonna 2009


Sitten kun salama iski ja perheeseen ja sukuun syntyi toinen huomion imijä, oli alussa tosi rankkaa. Ekat viikot oltiin vaan hämillään ja pian tajuaminen siitä, että toi läskipallero on tullut jäädäkseen sai aikaan uhman. Ikäkin oli sopiva siihen. Se syksy vuosi sitten olikin elämäni ehdottomasti rankinta aikaa. Robin kärsi maitoallergiasta ja valvotti pahasti öisin ja olin uupunut. Tähän sumuiseen olotilaan ei yhtään auttanut Batmanin voimakas uhmailu päivisin. Pukeminen, päikkäreille meneminen ja joskus vaan oleminen oli sietämätöntä. Tämä vaihe kesti onneksi vain muutaman kuukauden, mutta tuolloin olin jo tulossa epätoivoiseksi.  

Edesmenneen isoukin kieli keskittyessä <3


Nyt vuosi takaperin voin vaan todeta, että aika ei kultaa, mutta ehkä vähintäänkin hienopesee vähän muistoja. Toi aika tuntuu kaukaiselta, toki nyt on uusia haasteita, mutta ton kaliiperin setistä ei läheskään voida puhua. Robin on tahtoiässä ja tullut äitiinsä jääräpäisyydessään, mutta se on aina ollut kovin sopeutuva ja leikkii jo Batmanin kanssa. Batman taas on aivan ihanassa iässä. Se on kovin omatoiminen, sen kanssa voi keskustella kunnolla ja se osoittaa tunteensa joka päivä. "Äiti mä tykkään susta hiiveetti" tulee vähän väliä antaumuksellisen halauksen ja pusujen kera. Tänään aamulla tuli ihan paras "Äiti oot söpö!" Kysyin "Mistä kohtaa" niin Batman tuhahti "No ihan jokaisesta kohtaa!". Gotta love it.

3 kommenttia:

  1. Liikkis Batman, toi viimeinen oli ihan ihan paras! Kiva kuulla että se uhma on helpottanu, oli niin rankka se teidän syksy, huh.

    VastaaPoista
  2. Joo, kivan erillainen syksy tänä vuonna. :) Huh. Ja hei, vaan nainen voi kerjätä tollai tarkennusta kun kysyy lapselta "No, mistä kohtaa?" :D

    VastaaPoista
  3. P.s. ota alkuun toi sanavahvistus kommenteista pois? Se on niin ärsyttävä kommentoijalle, varmaan moni jättää laittamatta kommentin jos joutuu sen tihrustaa. Mulla ei ainakan vielä ole tullut yhtäkään spämmikommenttia ilman mitään vahvistuksia.

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!