tiistai 16. lokakuuta 2012

Tonttuiluakin

Tämä postaus sisältää mainoslinkin. Se on merkitty * merkillä.

Meidän perheessä on ollut tapana aloittaa joululahjojen ostaminen hyvissä ajoin ennen joulua. On ihan normaalia, jos lokakuun päättyessä puolet lahjoista on pukin kontissa odottamassa. Ei nyt ihan paketoituna kuitenkaan. Vielä. Minusta tämä on ainoastaan järkevä tapa toimia monestakin syystä. Ensinnäkin rakastan lahjojen hommaamista, joten on kiva jakaa tämä nautinto koko pimeän syksy ajaksi. Toiseksi rahan "menoa" on järkevä jakaa usealle kuukaudelle. Ja viimeiseksi ja käytännöllisemmäski syyksi mainittakoon, että alennusmyynnit harvoin ajoittuu joulukuulle, jolloin suurin osa kansasta rynnii kauppoihin paniikin sekaisin tuntein. Kun hoitaa lahjaostokset Hullujen Päivien, 3+1 päivien ja kaikkien mahdollisten Kampistuspäivien aikana, säästää puhdasta rahaa. Myös nettikaupoista on kätevää hommailla lahjoja.

Itse kävin tänään shoppailemassa Lekmerin* verkkokaupassa. Olen luullut heidän mainoslauseensa "Leluja netissä" perusteella, että se on ainoastaan lelukauppa. Mutta sieltähän löytyi vaatteita, sisustustarvikkeita sekä kaikkea mahdollista vaunuista astioihin. 

Tilasin pojille muutamat alevaatteet. Batmanin vanhat uimahousut ovat nukkaantuneet ja jäämässä pieniksi. Ilmeisesti käymme uimassa aika uisen kun ehtii nukkaantua ennen kun jää pieneksi. ;) Löysin todella söpöt omenakuvioiset uimahousut. Aleista lähti ostokoriin myös symppis villatakki sekä käytännölliset ja edulliset farkut.

Sisustustarvikkeiden valikoima yllätti minut laajuudellaan. Löysin hauskat leluille sopivat Legonpalikan muotoisen säilytyslaatikot. Ne isoimmat koot olivat valitettavasti loppu, mutta jään odottamaan, että niitä tulee varastoon lisää.



Joulupukin apulaistonttuna hommasin Batmanille Angry Birds pelin. Batman alkaa olla sopivassa iässä eri lautapeleille ja se on hyvää vastapainoa kuperkeikoille, sohvalla pomppimiselle (ei meillä ikinä!) ja ipadin räpläämiselle (eikä sitäkään!). Muutama muukin lahja löysi tiensä apupukin lahjasäkkiin. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!