lauantai 27. lokakuuta 2012

Syyään eka

Tänään meille tuli kylään hienoja vieraita. Tupaamme tuli Maamu, ukki, isomummi ja Titta. Taka-ajatuksena, joka kyllä vasta eilen tajuttiin on, että ukki voi auttaa uuden kerrossängyn kokoamisessa. Näin jälkikäteen en ymmärrä, miten ikinä oltaisiin Pankkiirin kanssa kahdestaan saatu sitä koottua ja vahdittua lapsia samalla. Aikomuksenamme oli nimittän "nopeasti koota se joku ilta tässä". Tänään sänkyä kokosi usean tunnin kolme henkilöä ja kolme vahti lapsia.

Söimme kuitenkin urakkaa ennen kunnolla ja vaihdoimme kuulumisia. Batman heitti taas legendaarisen lauseen kun totesi "Normaalit istuu reunoilla ja vanhat keskellä" kun isomummi ja Titta istuivat keskellä meidän muiden välissä. Onneksi heillä riittää huumorintajua! Naurettiin monet kerrat letkautukselle. 

Nyt juuri tällä hetkellä Pankkiiri nukuttaa Robinia uuteen kerrossänkyyn. Jännä nähdä miten käy. Tajuaako toinen, että sieltä pääsee pois itse ja tuntuuko eri paikka turvalliselta nukahtaa. Nyt ainakin kuulostaa hyvälle.Hysteerinen muutaman minuutin itku on vaihtunut hiljaisuudeksi. Palaan myöhemmin raportoimaan nukkumisen onnistumisesta tai epäonnistumisesta sekä kuviin sängystä. Tässä kuvia tämän päivän kotiriennoista.

Moussakan valmistamista


Alkupalat

Glögikausi avattu

Kauniita tuliaiskukkia

Emäntä valmiina
Moussakan lisukkeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!